Hva vi tilbyr

Webdesign

Flott webdesign innebærer å forstå både kundens merkeidentitet og markedsføringsmål, og oversette disse til et design som kombinerer intuitiv navigasjon, nyttig og relevant innhold med effektive oppfordringer til handling som til slutt vil generere større omsettning.

Vi skaper skreddersydde og moderne nettsider for å skildre bedriftens visjon og engasjere bedriften med kundene sine. 

Vi bygger nettsider på den mest anerkjente plattformen i verden; wordpress. Ved å bruke de nyeste webdesignverktøyene vil vi sørge for at nettsiden er brukervennelig og når til bedriftens marked.

Nettbutikk

Vi tilbyr nettbutikk løsninger til kunder som ser etter en måte å maksimere salget ved å skape hyggelige netthandelsopplevelser for sine kunder.

I 2020 foretok så høye som 80 prosent av kundene nettkjøp.

Vi bruker WooCommerce som nettbutikkplattform. Woocommerce er den mest populære e-handelsløsningen over hele verden. Det gir butikkeiere og utviklere ubegrenset kontroll og frihet til å tilpasse og utvikle butikker etter deres egne krav og ønsker.

Merkevare bygging

Merkevare er personligheten til bedriften din som jobber for å tiltrekke seg publikummet du ønsker. God merkevarebygging er avgjørende for enhver bedrift som ønsker å heve seg over konkurransen og erobre markedet.

Rebranding kan forme en ny identitet og tiltrekke seg nye markedsandeler.

Vårt kreative team kan hjelpe deg med: visuell identitet, merkevarestrategi og logodesign.

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å jobbe med å gjøre en bedrifts nettside mer synlig når dems kunder søker. Det må jobbes med teksninske ting på nettsiden og relevante søkeord.

SEO hever profilen til en bedrifts merkevaret og setter bedriften i direkte kontakt med sin målgruppe. Dette betyr at når noen søker etter noe som er relevant for en bedrifts tjeneste eller vare, vil bedriften stå høyere i søkeresultatene.

Mange bedrifter bruker allerede SEO for å forbedre sin online synlighet, så å utvikle en solid SEO-strategi vil hjelpe deg å ligge foran blandt konkurrenter.

Vi skreddersyr en spesifikk SEO-strategi for å øke merkevarens synlighet.

Get a free price quote

Get a non committing price quote tailored for your needs and requirements. We will get back to you within 24 hours.